Atlas Logistics Copyright 2015

Alle rechten voorbehouden. Auteursrecht in dit document is eigendom van Atlas Logistics. Elke persoon is gemachtigd om te bekijken, kopiŽren, afdrukken, en dit document onder te verdelen aan de volgende voorwaarden:

Het document kan worden gebruikt voor informatieve doeleinden.

Het document mag alleen worden gebruikt voor niet-commerciŽle doeleinden, een kopie van dit document of een deel daarvan moet dit auteursrecht te nemen.

Merk op dat alle merken gebruikt of een product, proces of technologie beschreven in het document het voorwerp kan zijn van andere intellectuele rechten voorbehouden door American Airlines, Inc en zijn niet in licentie worden.

Terwijl in de Atlas Logistics site, kan u andere onafhankelijke websites. Tijdens uw bezoek aan deze sites, Atlas Logistics is niet verantwoordelijk voor de inhoud of de aard van deze gelinkte sites.

Beperkte rechten Legend
Gebruik, duplicatie of openbaarmaking door de regering van Pakistan is onderworpen aan de beperkingen zoals uiteengezet in Copy Right ordonnantie 1962.

Handelsmerken / Service merken / Intellectuele Activa
Atlas Logistics Logo, Atlas Logistics Slogan, Atlas Logistics Trade Mark, Atlas Air Freight Logistics, Atlas Logistics Zeevracht, Atlas Logistics Project Freight, Atlas Logistics Customs Brokerage Services,
Vragen of problemen in verband met deze dienst contact op met webmaster@atlas-logistics.net

 

We zijn er trots op een 24 / 7 Customer Service Organisatie.

Rechten Voorbehouden @ Atlas Logistics

 

Site Map Talen  I Voorwaarden voor gebruik  I  Privacy Policy